HTML

Kerekerdő Kutyanapközi

A Kerekerdő Kutyanapközi nem egy munkahely, hanem az életem része. Az itt megforduló kutyák családom tagjává válnak egy időre, egyek lesznek a saját kutyáim közül. A létszám változó, de egy biztos: mindig történik valami. :)

Friss topikok

  • kutyanapközi: @m.bernadette: Igen minden együtt. A csak hús nem biztos, hogy elég tápanyagot, ásványi anyagot és... (2013.01.06. 21:40) Etetés nyersen 2. rész
  • kutyanapközi: Nem tudnám megmondani, hogy milyen rendszeresen koplalnak, de van, hogy nem kapnak enni. A hizlalá... (2012.11.19. 10:29) Etetés nyersen 5. rész

2012.11.12. 09:00 kutyanapközi

Etetés nyersen 4. rész

nyershus1.jpg19. nap: Most már határozott gömbölyűség mutatkozik mind a két kutyán. Annyira, hogy vissza is fogom a mennyiségeket. Kumisz még mindig zabál mint akinek az élete múlik rajta, de Bikfic megadja a módját. Először abc sorrendbe állítja a farhátakat, aztán szagolgatja őket, kiválaszt egyet, lefekszik és megeszi. Ezután jön a következő. Ebből arra következtetek, hogy sok neki amit kap, úgyhogy a farhátat visszaveszem a felére. A maradékot (egy csomagban 9-11db van) meg oda adom a másik két kutyának, had hízzanak.

Olvastam, hogy ettől a menütől a kutyák széklete kisebb lesz, de nem hittem, hogy ennyivel. Konkrétan Bikfic akkora kupacokat rak mint korábban Kumisz. Ehhez képest a még tápot evő kutyáim rengeteg fölösleges anyagot esznek ami ki is jön belőlük. 

Szólj hozzá!

Címkék: etetés nyers hús BARF


A bejegyzés trackback címe:

https://kutyanapkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr584894603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása